Promocija otvorenog poziva na natječaj za Tenure Track Pilot Program

Pozivamo Vas na predstavljanje natječaja za Tenure Track pilot program Hrvatske zaklade za znanost. Tenure Track pilot program je financiran  temeljem Okvirnog sporazuma između Saveznog vijeća Švicarske i Vlade Republike Hrvatske o provedbi Švicarsko-hrvatskog programa suradnje na smanjenju gospodarskih i socijalnih nejednakosti unutar proširene Europske unije. Cilj programa je pružanje podrške uspostavi karijere izvrsnih mladih znanstvenika u osnivanju neovisne istraživačke grupe te stjecanju uvjeta i sposobnosti za buduće zapošljavanje.
 
 
Predstavljanje će se održati u utorak, 15. svibnja 2018. godine s početkom u 9:30 sati, u Velikoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Trg N. Š. Zrinskog 11, Zagreb.
 
Uvodnu riječ dat će akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Nj. E. Stefan Estermann, veleposlanik Švicarske Konfederacije u Republici Hrvatskoj i prof. dr. sc. Dean Ajduković, zamjenik predsjednika Upravnog odbora Hrvatske zaklade za znanost.​
Program se nalazi u privitku.
 
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite registracijom na poveznici do 14. svibnja 2018. godine u 12:00 sati.

Program možete preuzeti ovdje.